Na adrese beogradskih "večitih" rivala poslat je kompletan kalendar takmičenja, koji podrazumeva da se najveći srpski klubovi smenjuju u domaćinstvima, jer će i jedni i drugi biti domaćini u istoj dvorani - hali "Aleksandar Nikolić". Pregledajte raspored utakmica za Eurocup 2019/2020, samo sutrašnje utakmice ili raspored za cijelu sezonu. Petog novembra u Beograd stiže tim Venecije, Partizan potom, trinaestog novembra gostuje u Bursi Tofašu, 20. novembra crno-beli će dočekati Litvance, a nakon gostovanja u Krasnodaru 11. decembra, sedam dana kasnije u poslednjem kolu ugostiće Limož. SEZONSKA ULAZNICA - KK PARTIZAN 2019/2020.

1. - KK Partizan.

Evrokup saopštio imena učesnika za novu sezonu, Partizanu lakši put nego prošle sezone.

Tvoj Partizan u novom ambijentu! Popusti za verne navijače u vrednosti i preko 5.000 dinara.

JARAMAZ NIJE ŠTEDEO: Svim saigračima kupio poklon, mnogi nisu mogli da veruju (FOTO) JARAMAZ NIJE ŠTEDEO: Svim saigračima kupio poklon, mnogi nisu mogli da veruju (FOTO) 12.06.2020. Crno-beli su posle drugog mesta u grupi B obezbedili takmičenje u grupi sa Virtus Bolonjom, Trentom i Darušafakom. U ponedeljak, 29. jula, počinje prodaja sezonskih karata za sve utakmice koje će KK Partizan NIS igrati kao domaćin u sezoni 2019/20. 1. FK Partizan i FK Vojvodina igraju sljedeću utakmicu 19. lip 2020. u Superliga.

Kad utakmica započne, moći ćete pratiti FK Vojvodina v FK Partizan rezultati uživo , tablicu, statistike i ostale rezultate koji se ažuriraju svake minute. • 20:51 PREOKRET: Od njega su se svi OPROSTILI, ovaj stranac ipak OSTAJE u Partizanu (FOTO) PREOKRET: Od njega su se svi OPROSTILI, ovaj stranac ipak OSTAJE u Partizanu (FOTO) …

Nije tu samo Eurocup 2019/2020, nego možete pratiti više od 5000 natjecanja u preko 30 sportova iz cijeloga …

Povratak na Novi Beograd kao povratak u budućnost! Rezultati.com stranica nudi sve utakmice, rezultate uživo, konačne rezultate s trenutnim poretkom, međusobni omjer i usporedbu tečajeva kada je Eurocup 2019/2020 u pitanju. Tema: KK Partizan. Partizanove nade slabe: "Ako se oslobodi mesto Panatinaikosa, Evroliga će zvati Virtus" 20.

POMOĆ: Vi ste na Partizan rezultati stranici u sekciji Košarka/Srbija. 10. 9.

Janković se javio iz izolacije: Mogao sam se zaraziti bilo gde, nadam se da nikom nisam preneo virus. Osim rezultata za ekipu Partizan, možete pratiti preko 150 košarkaških natjecanja iz više od 30 zemalja diljem svijeta na Rezultati.com stranici. 0. Partizan je u sredu saznao sve svoje rivale u TOP 16 fazi Evrokupa, a sada je i poznat tačan raspored kada će sa kojim rivalom igrati. U popodnevnim satima Crvena zvezda mts i Partizan saznali su imena rivala u Evrokupu, a u večernjim časovima dobili su i raspored utakmica grupne faze. Rezultati.com stranica nudi rezultate uživo, konačne i trenutne rezultate, poredak i detalje utakmice za ekipu Partizan. 31.05.2020 00:00h .

Partizan vesti: Ajs Kjub: Partizanka i gangster; Tri srpske ekipe u vrhu liste evropskih klubova kojima je dosuđeno najviše penala: Đurović poručuje - klizimo nizbrdo, favorizuju se neki timovi; Šabanov sin slavi rođendan: Ilda istakla dekolte, Mihajlo u kežual izdanju, a tu je i …